Educatie  >  Activiteiten  >  Blote voetenpad verdiept

In het kort

Ja, dat heeft wat voeten in de aarde………………………en het helpt je zelfs om goed te aarden. Het Blotevoetenpad is vergelijkbaar met je Levenspad, waar je voetangels en klemmen aantreft die je ervan weerhouden verdere stappen te zetten.

Start op: Apr 6, 2021
Om: 10:00
Prijs: € 50,00
cursuskosten inclusief lunch, drankjes, voetenbad en voetmassage.
Reinnetta Beking
Reinnetta Beking

Reinnetta Beking :" Het grootste deel van mijn leven ben ik werkzaam met HathaYoga, Meditatie, Massage, Reiki, Klankschalen, Natuurbeleving en Levenskunst. In mijn zoektocht naar de essentie van het aardse bestaan is dat alles zeer behulpzaam geweest. Om inzicht te krijgen in wat zich in mijn leven aandiende. Om mee te gaan met de golfbeweging van het bestaan. Om er vorm en inhoud aan te geven. Dit deel ik graag met anderen omdat ik het als een grote rijkdom ervaar.

Blote voetenpad verdiept

Het Blotevoetenpad kan behulpzaam zijn bij persoonlijke levensvragen, beproevingen of keuzes die je te maken hebt.

Maar ook in groepsprocessen om energie verfijnd op elkaar of een gezamenlijk doel af te stemmen.

Er is een dagprogramma samengesteld met alles over en voor je voeten.

Gewaarworden hoe je in het leven staat.

Het waarnemen van je energie, bewust worden van je intenties, je mogelijkheden en je talenten, individueel en/of in samenstelling van de groep.

Na de Blotevoetenpad beleving is er een voetenbad, een voetmassage, een voedende maaltijd en de gelegenheid je ervaringen te delen zodat je goed gemutst en goed geaard huiswaarts gaat.

Powered by Froala Editor

Meld je hier aan